Uudenmaan Valloittavat Huiput – Vantaan Högberget ja Keravan Keinukallio su 17.10.

Uudenmaan latualue tiedottaa:

Kokoonnumme sunnuntaina 17.10. klo 10 Tasakallion pysäköintialueelle, Tasakalliontie 1, Vantaa. Vantaan Ladun ja Polun opastamana kävelemme tästä 1,3 km matkan Högbergetin huipulle ihailemaan maisemia ja ehtii siinä kahvikupillisenkin nauttia samalla. Palaamme autoille viimeistään klo 11.30, jolloin aikaa jää puolisen tuntia siirtyä Keinukalliolle.

Klo 12 kokoonnumme Keinukallion yläparkkipaikalle Keinukalliontie 38, Kerava, ja siitä Keravan Latu johdattaa meidät Keinukallion huipulle ja haastavat meidät leikkimieliseen kartanlukukilpailuun. Suorin reitti huipulle on juoksuportaita pitkin vain 400m, mutta vaihtelun vuoksi voi polkuja pitkin tulla alas päin. Keinukallion pysäköintialueen lähellä on tulipaikka, joten kannattaa pakata reppuun makkaraa sekä tikku paistamista varten. Koko retkeen on varattu aikaa noin neljä tuntia. Halutessasi voit osallistua molempiin tai vain toiseen huiputukseen. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut; Susanna Sihvo, susannasihvo@yahoo.com.Valloittavien huippujen idea on käydä huiputtamassa Uudenmaan korkeita paikkoja, joista on hieno näkymä ja kohtuullinen kävelymatka parkkipaikalta. Yhdellä kertaa voimme kiivetä parillekin huipulle, jos sijaitsevat lähekkäin. Omilla kyydeillä ja eväillä retkeillään ja ulkoilmassa on mahdollista pitää turvavälit.

———————————————————————————————————

Keravan Ladun kimppakyydit lähtevät noin klo 9:15 asemalta Veturiparkista kohti Högbergetiä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *