KERAVAN LADUN RETKEILYKURSSI KEVÄÄLLÄ 2022

Jos koronatilanne ei estä, Keravan Ladulla on tarkoitus järjestää jäsenilleen retkeilykurssi kevään aikana. Kurssi pidetään pääsääntöisesti keskiviikkoiltaisin Keravalla noin klo 18-20:30 sisä- ja ulkotiloissa. Kukin kurssipaikka tarkentuu myöhemmin. Kurssin ohjelma on kaavailtu sisällöltään ja ajoitukseltaan seuraavaksi:

Ke 2.3.               Retken suunnittelu, jokamiehenoikeudet ja velvollisuudet

Ke 9.3.               Retkeilijän vaatetus ja varusteet

Ke 16.3.            Retkeilijän turvallisuus, ensiapu ja hygienia

Ke 23.3.            Ruokailu ja ravinto retkellä

Ke 30.3.            Majoittuminen ja majoitteet

Ti 5.4.                Kartat ja suunnistaminen retkellä

To 7.4.               Mahdollinen suunnistusharjoitus Keski-Uusimaa-rasteilla

Kurssin kouluttajina toimivat kokenut eräopas Jouni Ijas aiheissa turvallisuus ja ruoka sekä muissa aiheissa Reino Ruotsalainen, jolla on omakohtaista retkeilykokemusta pitkältä ajalta.

Kurssille pyydetään ilmoittautumaan 23.2. mennessä ensisijaisesti verkkolomakkeella (https://forms.gle/zPfW6ZwsHmDVohQh8 ) tai sähköpostitse (reino.ruotsalainen(at)kolumbus.fi). Kurssille mahtuu enintään 20 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssia saatetaan joutua siirtämään, jos koronamääräykset sitä edellyttävät. Jos osanottajia ilmoittautuu vähemmän kuin 10, kurssi peruuntuu. Kurssin toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautuneille 24.2.

Kurssin kokonaishinta on Keravan Ladun jäseniltä 50 euroa ja yksittäisen aiheen hinta 10 euroa, jos ei osallistu koko kurssiin. Maksu pyydetään suorittamaan ensimmäiseen kurssitapahtumaan mennessä yhdistyksen tilille FI83 5132 0540 0090 16 osallistuja ja maksun aihe mainiten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *