RUSKAMATKA 2024 – PERUUTETTU PIENEN OSANOTTAJAMÄÄRÄN VUOKSI

Facebookissa järjestämämme matkakohdeäänestyksen voittaja oli Pyhä/Luosto.

Matkan suunnittelu on käynnistynyt ja majoituspaikaksi on valikoitunut PyhäLinna studio33 -huoneistot 2 hengelle 14.-21.9.2024. Majoitukseen ei sisälly aterioita. Huoneistoissa on keittiö sekä sauna.

Matkat on tarkoitus tehdä yöjunalla sekä linja-autolla. Lähtö olisi perjantai-iltana 13.9.2024 ja paluu sunnuntaiaamuna 22.9.2024. Ensi syksyn junamatkat eivät ole vielä myynnissä, joten hinta-arviossa on käytetty 2024 pääsiäisen hintatietoja.

Matkan alustava hinta-arvio on Keravan Ladun jäsenille makuuhytissä matkustaen 525 €/hlö ja istumapaikalla matkustaen 400 €/hlö.

Alustavat ilmoittautumiset joulukuun loppuun mennessä Sirpalle, 0407277635.

Kun junamatkojen hinnat ovat tiedossa, ilmoitetaan matkan todellinen hinta ja pyydetään sitovat ilmoittautumiset.

Yhteiseksi ohjelmaksi on suunniteltu patikkaretkiä, iltanuotiota, revontulibongausta sekä kuutamopatikkaa.

Patikkaretkien kohteiksi on alustavasti ajateltu Tunturiaavan luontopolkua, Karhunjuomalammen reittiä, Noitatunturin valloitusta, Ukkoluoston huippua ja Rykimäkurun reittiä. Reittien kuvauksiin voi tutustua https://www.luontoon.fi/pyha-luosto/reitit

Yhteisen tekemisen lisäksi on mahdollista omatoimisesti suunnata myös maastopyörälenkeille, pelata frisbeegolfia, käydä Pyhäkurun seikkailupuistossa Via ferrata- tyyppisellä radalla tai harjoitella hotellin kuntosalilla.

Otamme mielellämme vastaan ohjelmatoiveita ja jos mukaan lähtee useampia lapsiperheitä, pyrimme huomioimaan myös lapset ohjelmassamme. 

Ks. myös: https://www.facebook.com/keravanlatu/

Ruskamatka 2024 – vastauksia kysymyksiin 

Valitettavasti VR ei ole vielä aloittanut syksyn 2024 matkojen myyntiä, joten alustaviin hinta-arvioihin ei ole tarkennuksia.

Alustavia ilmoittautumisia tarvitaan vielä lisää, jotta matkan järjestelyitä jatketaan. Ilmoittaudu viimeistään 31.12.2023 Sirpalle p. 0407277635. Parhaiten tavoitat minut WhatsAppilla ja tekstiviestillä.

1. K:  Voiko yksin matkalle lähtevä majoittua huoneistoon yksin?

V: Koko huoneiston varaaminen yhdelle on mahdollista, mutta hotelli ei myönnä mitään alennusta yksin majoittujalle. Lisäksi matkan hintaa tulee nostamaan makuuhytin varaaminen yhdelle, jos ei halua matkustaa istumapaikalla.

2. K: Voiko matkat hoitaa omatoimisesti tai ottaa matkan vain toiseen suuntaan?

V: Tarjoamme ainoastaan vaihtoehtoja, jotka sisältävät matkat molempiin suuntiin ja majoituksen.

3. K: Voiko matkalle ottaa lapsia mukaan?

V: Kyllä voi. Alle 10 v lapset matkustavat makuuvaunussa ilmaiseksi ilman omaa makuupaikkaa ja huoneistossa olevasta sohvasta saa lisävuoteen. Jos pienelle lapsella haluaa lastensängyn, sen vuokraamisesta voi sopia itse suoraan hotellin kanssa. Jos mukaan lähtee useampia lapsia, pyrimme huomioimaan myös lapset viikon ohjelmassa.

4. K: Voiko matkalle ottaa lemmikkejä?

V: VR:llä on lemmikkimakuuhyttejä ja hotellissa lemmikkihuoneistoja. Kemijärveltä Pyhälle on tarkoitus mennä linja-auton vakiovuorolla, joten niissäkin pitäisi pystyä kuljettamaan lemmikkejä. Retkillemme lemmikkejä ei lähtökohtaisesti voi ottaa mukaan, koska ryhmässä voi olla allergisia tai esim. koirapelkoisia.

5. K: Onko mahdollista saada ruokailuja pakettiin?

V: Ei ole. Huoneistossa on keittiötila ja mahdollisuus valmistaa itse ruokaa. Ruokakauppaan on vajaa kilometri. Hotellissa on tarjolla aamiaista 16,50€/hlö/vrk. Lähistöltä löytyy ruokapaikkoja.

===================================================

Valitettavasti matka on jouduttu peruuttamaan liian vähäisen osanottajamäärän takia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *