Lähdemme patikoimaan Katupappilan edestä Keinukalliolle kello 10.00.
Katso koko ohjelma Yhteisvastuun liikuntatempauksen päätöstapahtuma – Keravan seurakunta

Reitin pituus on noin 3,6 km. Keinukalliolla liikunnallista ohjelmaa: nousu juoksuportaita pitkin Keinukallion huipulle, jossa 4 arviointitehtävää. Lapset voivat kokeilla vaijerirataa vanhempien valvonnassa. Mahdollisuus paistaa makkaroita (mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa) ja nauttia kahvit. Ohjelmasta vastaa Keravan Latu ja Keravan Sydänyhdistys. Klo 13 lähtö takaisin Keinukalliolta Katupappilalle kävellen Keravan Ladun johdolla.
Katso koko päivän ohjelma Yhteisvastuun liikuntatempauksen päätöstapahtuma – Keravan seurakunta. Tulethan paikalle vain terveenä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *